مقاله نویسی عمران
یکی از مواردی که در پروسه اپلای مخصوصا در مقطع دکتری تخصصی باید توجه ویژه ای به آن داشت، مقاله نویسی است. دانشجویانی که قصد اپلای دارند جهت آنکه شانس بیشتری برای پذیرش از دانشگاه مورد تقاضا داشته باشند و همچنین از بورسیه تحصیلی نیز بهره مند شوند، باید با نوشتن مقاله ای خوب و چاپ آن در ژورنالی معتبر، رزومه تحقیقاتی خود را قوی تر کرده و توجه دانشگاه را به سوابق پژوهشی خود جلب کنند. در رشته های مهندسی همچون مهندسی عمران به دلیل آنکه تقاضای بیشتری وجود دارد، اهمیت مقاله نویسی بیشتر جلوه می کند و اگر شما هم دانشجوی رشته مهندسی عمران هستید و می خواهید برای کارشناسی ارشد و دکتری اپلای کنید، در ادامه این مقاله از سایت فرا اپلای همراه ما باشید تا درباره مقاله نویسی عمران اطلاعات مفیدی را کسب کنید.
اهمیت مقاله نویسی عمران برای مقطع کارشناسی ارشد
مقاله نویسی عمران فقط برای مقطع دکتری نیست و اگر شما می خواهید برای کارشناسی ارشد اپلای کنید و به دنبال پوشش هزینه های تحصیل خود با بهره مندی از بورسیه تحصیلی هستید، مقاله نوشتن به شما توصیه می شود. برخی از بورسیه های تحصیلی که در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شوند به سوابق تحقیقاتی و پژوهشی توجه ویژه ای دارند بنابراین عاقلانه به نظر می رسد که با وقت گذاشتن برای نوشتن و چاپ مقاله خود، شانستان را برای گرفتن بورسیه افزایش دهید و تحصیل در شرایط آسان تری داشته باشید.
اهمیت مقاله نویسی عمران برای مقطع دکتری
مقاله نویسی عمران برای مقطع دکتری بسیار پر اهمیت تر از مقطع کارشناسی ارشد است و تقریبا می توان گفت که بخش زیادی از شانس شما را برای قبولی در دانشگاه و همچنین گرفتن بورسیه تحصیلی، مقاله ای که دارید تشکیل می دهد.
در دوره دکتری تخصصی بیشترین بورسیه های تحصیلی به زمینه های تحقیقاتی مورد نظر اختصاص داده می شود ضمن اینکه اساتید تمایل بیشتری به سرپرستی دانشجویانی دارند که سابقه فعالیت تحقیقاتی داشته اند و حداقل یک مقاله معتبر از خود در ژورنال ISI به چاپ رسانده اند. پس اگر قصد دارید برای دکتری عمران اپلای کنید، حتما به مقاله نویسی توجه ویژه ای داشته باشید و زمان و دقت کافی را برای نوشتن مقاله خود اختصاص دهید.
تعداد مقالات مورد نیاز برای اپلای مهندسی عمران
تعداد مقالات برای اپلای مهم نیست و شما باید بر روی کیفیت مقاله خود تمرکز داشته باشید. البته که با داشتن دو یا سه مقاله خوب که در ژورنال های معتبر نیز به چاپ رسیده اند، رزومه خود را قوی تر خواهید کرد ولی اگر کیفیت مقالات شما در سطح بالایی نباشند و یا اینکه در ژورنال سطح پایینی مقاله خود را چاپ کرده باشید، تعداد زیاد آنها کمکی به شما نخواهد کرد.
یه سوال مهم؟!
اهمیت کدام مقالات برای اپلای مهندسی عمران بیشتر است؟
نوشتن و منتشر شدن مقاله به تنهایی کافی نیست و مقاله شما باید از معیارهایی برخوردار باشد که توجه دانشگاه را جلب کند. اولین موضوعی که باید برای مقاله نویسی عمران آن را در نظر داشته باشید، ژورنالی است که می خواهید مقاله خود را آنجا چاپ کنید. چاپ مقاله در ژورنال ها و مجلات داخلی هیچ کمکی به بهتر شدن رزومه شما برای تحصیل در خارج از کشور نمی کند و شما باید پیگیر انتشار مقاله خود در مجله ای معتبر و بین المللی باشید.
ژورنالی که برای چاپ مقاله خود انتخاب می کنید، باید در دنیای آکادمیک به اندازه کافی نفوذ داشته باشد یعنی ضریب تاثیر آن بالا باشد. سوابق مجله نیز بسیار مهم است و حتما بررسی کنید که زمانبندی انتشار مقاله در ژورنالی که انتخاب کرده اید به چه صورت است و هر چند وقت یکبار مقاله منتشر می کند.
ژورنال انتخابی شما حتما باید ISI باشد و بهترین روش برای تشخیص ژورنال های ISI مراجعه به سایت تامسون رویترز است. همچنین رتبه بندی Q1 تا Q4 ژورنال نیز برای اعتبار دادن به مقاله شما اهمیت زیادی دارد و اگر بتوانید مقاله خود را در ژورنال های دسته Q1 و Q2 منتشر کنید، تاثیر گذار تر خواهند بود اما ژورنال های دسته Q4 اعتبار چندانی به مقاله شما نمی دهند.
مورد دیگری که برای مقاله نویسی عمران لازم است به آن توجه داشته باشید، مرتبط بودن موضوع مقاله با رشته تحصیلی شماست و همچنین مرتبط بودن موضوع مقاله با حوزه پژوهشی ژورنال نیز مهم است.
دوره کارآموزی مقاله نویسی عمران در فرا اپلای
کلاس های آنلاین مقاله نویسی در فرا اپلای برگزار می شوند، در این دوره ها به طور کامل در مورد اینکه چطور مقاله بنویسید و چگونه ایده های پایان نامه خود را به مقاله تبدیل کنید، صحبت می شود و اگر دانشجوی مستعدی باشید، با دکتر حمیدرضا فراگردی در ارتباط مستقیم خواهید بود و تمام موارد را در کنار همدیگر انجام می دهید تا اینکه مطمئن شوید یک مقاله خوب ISI یا کنفرانس خیلی معروف داشته باشید و بتوانید بورسیه تحصیلی بگیرید.
در این دوره تیم مقاله نویسی عمران در کنار شما هستند و تمامی نکات لازم برای نوشتن صفر تا صد یک مقاله را آموزش می دهند. در پایان دوره کارآموزی مقاله نویسی، در صورت انجام صحیح و به موقع تسک ها، موفق به تهیه پیش نویس اولیه از مقاله خود می شوید. برای رزرو وقت مشاوره یا ثبت نام دوره کار آموزی مقاله نویسی بر روی لینک ها کلیک کنید.