مقاله نویسی و همه چیز در مورد آن

آموزش تخصصی هوش مصنوعی و برنامه نویسی

لوگو فرااپلای

مقاله نویسی

مقاله نویسی

داشتن مقاله در کنفرانس ها و ژورنال های معتبر نه تنها برای دانشجویانی که قصد اپلای در مقطع دکتری تخصصی دارند، بلکه برای دانشجویان متقاضی اپلای مقطع کارشناسی ارشد که به دنبال بهره مندی از بورسیه تحصیلی هستند، بسیار حائز اهمیت است و می تواند شانس قبولی آن ها را در دانشگاه و رشته مدنظرشان و همچنین بهره مندی از بورسیه تحصیلی افزایش دهد. اهمیت داشتن مقاله برای دانشجویانی که از دانشگاه های معتبر فارغ التحصیل نشده اند و یا مدرک زبان با نمره بالا ندارند دو چندان می شود اما در هر صورت با داشتن مقالات در ژورنال های معتبر، شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش خواهید داشت.

اهمیت داشتن مقاله برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد

در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ها انتظار نوشتن مقاله و چاپ آن در ژورنال های معتبر را از شما ندارند و همین که بتوانید ثابت کنید در دوران کارشناسی یا دبیرستان دانش آموز یا دانشجویی با نمرات بالا بوده اید و معدل خوبی کسب کرده اید و همچنین نمره زبان بالایی به دست آورده اید، بخش زیادی از مسیر پذیرش گرفتن را با موفقیت پشت سر گذاشته اید. اما اگر بتوانید مقاله ای در یک ژورنال معتبر چاپ کنید از خیلی از متقاضیان اپلای جلو می افتید و می توانید شایستگی های تحقیقاتی خود را ثابت کنید.

همچنین بسیاری از بورسیه های تحصیلی ارائه شده برای مقطع کارشناسی ارشد به زمینه های تحقیقاتی تعلق می گیرند و دانشجویانی که دارای مقاله هستند و سابقه علمی آن ها ثابت می شود، به احتمال بالا به آن ها بورسیه تحصیلی تعلق می گیرد.

اهمیت داشتن مقاله برای اپلای مقطع دکتری

داشتن مقاله برای اپلای مقطع دکتری بسیار اهمیت دارد و اگر می خواهید بورسیه تحصیلی بگیرید، با ارائه مقاله معتبر می توانید از بورسیه های تحصیلی بهره مند شوید. در مقطع دکتری بیشترین بورسیه به زمینه های تحقیقاتی مورد نظر اختصاص پیدا می کند. البته با اینکه در مقطع دکتری نیز الزامی قانونی برای داشتن مقاله جهت اپلای وجود ندارد و دانشگاه ها نمی توانند صرفا به دلیل نداشتن مقاله پژوهشی، درخواست شما را رد کنند، اما داشتن مقاله در یک ژورنال معتبر می تواند کمک بزرگی به شما در رقابت با سایر متقاضیان برای به دست آوردن موقعیت دکتری کند.

اهمیت داشتن مقاله در اپلای مقطع دکتری برای دانشجویانی که دانشگاه لیسانس یا فوق لیسانس آن ها دانشگاه خوبی نبوده است و یا معدل و نمره مدرک زبان پایین دارند، بسیار بیشتر است و این دسته از دانشجویان با چاپ مقاله در ژورنال های معتبر می توانند نقاط ضعف رزومه خود را پوشش دهند.

یه سوال مهم؟!

چه مقالاتی بیشترین تاثیر را در اپلای دارند؟

نوشتن مقاله برای اپلای به تنهایی کافی نیست و شما باید مقاله خود را به مرحله چاپ برسانید. بهتر است در رابطه با چاپ مقاله بدانید که چاپ مقاله در ژورنال ها و مجلات داخلی حتی مجلاتی که عنوان بین المللی بودن را یدک می کشند، هیچ کمکی به قوی تر شدن رزومه شما نمی کند و باید به دنبال مجلات معتبر بین المللی باشید و به معیار های زیر برای انتخاب ژورنالی معتبر، توجه ویژه ای داشته باشید.

  • ضریب تاثیر ژورنال و اینکه آن ژورنال چه میزان در دنیای آکادمیک نفوذ داشته است.
  • سوابق مجله (اعتبار و زمان بندی انتشار مجله مورد نظرتان به چه صورت است.)
  • ISI بودن ژورنال ( بهترین روش برای تشخیص ژورنال های ISI مراجعه به سایت تامسون رویترز است.)
  • بررسی مقالات مشابه ژورنال (آیا ژورنال مدنظر مقالات مشابه مقاله شما را قبلا منتشر کرده است یا خیر و توصیه می شود حداقل ۵ مقاله مرتبط را در آن ژورنال پیدا کنید.)
  • بررسی محدودیت ‌های ژورنال (طول مقاله و حجم آن، تعداد نمودار ها و اشکالی که مجازید در مقاله استفاده کنید، قرار دادن منابع، ویژگی های فنی و ظاهری هر مقاله)
  • اعتبار علمی اعضای هیئت تحریریه ژورنال
  • هزینه انتشار ژورنال (مبلغ انتشار مقاله در ژورنال ها متغیر است و باید هزینه انتشار مقاله را خودتان بپردازید.)
  • انعکاس مقاله در پایگاه ‌های اطلاعاتی
  • علاقه خوانندگان مجله (به فهرست بیشترین دانلود ها و بیشترین ارجاع شده های مجله نگاهی بیاندازید.)
  • مرتبط بودن موضوع مقاله با حوزه پژوهشی ژورنال (اگر موضوع مقاله شما با رویکرد ژورنال ارتباط نداشته باشد، مقاله بدون داوری رد خواهد شد.)
  • توجه به رتبه بندی Q1 تا Q4

ژورنال های دسته Q1، چارک اول یا 25 درصد ژورنال های دنیا را که رتبه های بالاتری دارند، تشکیل می دهند و به همین ترتیب ژورنال های Q4 هم 25 درصد ژورنال هایی هستند که پایین ترین رتبه را به آن ها داده اند. اگر بتوانید مقاله خود را در ژورنال های دسته Q1 و Q2 منتشر کنید، مقاله شما بسیار کمک خواهد کرد که در دانشگاه مورد نظرتان پذیرش بگیرید اما ژورنال های دسته Q4 اعتبار چندانی به مقاله شما نمی دهند.

انواع مقالات دانشگاهی

می دانید چند نوع مقاله دانشگاهی وجود دارد و هر کدام از مقالات چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟ باید بدانید که ویژگی ها و روند آماده سازی مقالات ژورنالی و کنفرانسی به چه ترتیب است و چاپ مقاله در هر یک از آن ها چطور به اعتبار بخشیدن به رزومه آکادمیک شما کمک خواهد کرد.

انواع مختلفی از مقالات دانشگاهی وجود دارند که دارای تفاوت هایی از نظر اعتبار آکادمیک هستند. دانستن اینکه چه مقالاتی دارای ارزش و اعتبار بیشتری هستند، به پیشرفت شما در اپلای و شانس بیشتر شما در اخذ پذیرش تحصیلی از رشته و دانشگاهی که می خواهید کمک می کند.

 

مقاله نویسی

مقالات ژورنالی

  • مقالات ژورنالی در ژورنال ها پس از اصلاح و تایید نهایی منتشر می شوند.
  • اکثر مقالات ژورنالی معمولا اعتبار بالایی دارند و بالاتر از مقالات کنفرانسی قرار می گیرند.
  • مقالات در ژورنال ها ممکن است هم با پرداخت هزینه منتشر شوند و هم به صورت رایگان.
  • ژورنال های ISI یکی از معتبر ترین گروه ژورنال های آکادمیک هستند.
  • ژورنال ها اکثرا ددلاین ندارند و هر زمان که مقاله آماده شد، می توانید برای ژورنال بفرستید.
  • اغلب ژورنال ها محدودیتی برای تعداد صفحات ندارند.

مقالات کنفرانسی

  • مقالاتی که برای یک کنفرانس ارائه می شوند باید طی یک زمان خاص بررسی شده و نویسندگان مقاله نتیجه تایید، رد و یا اصلاح را دریافت می کنند.
  • کنفرانس ها معمولا به صورت سالانه برگزار می شوند و تا تاریخ مشخص شده باید مقالات برای کنفرانس ارسال شوند.
  • حداقل یکی از نویسندگان مقاله باید در کنفرانس مقاله را به صورت سخنرانی یا پوستر ارائه کند.
  • تعداد صفحات مقالات کنفرانسی معمولا بین ۶ تا ۱۰ صفحه است.

مقالات ورکشاپی

ورکشاپ ها معمولا گردهمایی مجموعه ای از محققان و نویسندگان هستند که روی یک موضوع مشترک کار می کنند.

مقالات ارسال شده به یک ورکشاپ اغلب مشابه مقالات کنفرانسی اما با سطح پایین تری هستند.

تعداد صفحات مقالات ورکشاپی معمولا بین ۲ تا ۶ صفحه است.

White Paper

مقالاتی که داوری نشده اند و صرفا محقق در آن، یک ایده یا یک گزارش فنی را بیان کرده است و آن را در سایتی منتشر کرده است.

این نوع مقالات معمولا از ارزش آکادمیک خاصی برخوردار نیستند.

دوره کارآموزی مقاله نویسی به صورت خصوصی و آنلاین طی جلسات متناوب برگزار می شود. در این دوره جناب دکتر فراگردی به عنوان استاد راهنما و مشاور بوده و تمام نکات لازم برای نوشتن صفر تا صد مقاله را آموزش می دهند. در پایان دوره کارآموزی مقاله نویسی در صورتی که دانشجو تمامی تسک های محوله را انجام داده باشد، می توان یک پیش نویس اولیه از مقاله خود تهیه کند؛ بنابراین پیشرفت دانشجو در این دوره بستگی به تلاش خودش دارد.

Peer-reviewed papers یعنی چی؟

انواع مقالات علمی وجود دارند که اغلب آن ها Peer-reviewed هستند یعنی مقالاتی که داوری برای آن ها انجام می شود و بعدا پذیرفته می شوند. اما مقالاتی هم هستند که Peer-reviewed نمی شوند و ارزش علمی چندانی ندارند.

Technical Reports و White papers از جمله مقالاتی هستند که Peer-reviewed نمی شوند و ارزش علمی بالایی ندارند و اگر شما قصد اپلای کردن داشته باشید برای رزومه خود به مقالاتی نیاز دارید که Peer-reviewed باشند. از جمله مقالاتی که Peer-reviewed می شوند عبارت اند از مقالات ژورنالی، مقالات کنفرانسی و مقالات ورکشاپی.

  • مقالات ژورنالی معمولا اعتبار بالایی دارند که شامل ژورنال های ISI و غیر ISI هستند که توصیه می شود مقالات خود را در ژورنال های ISI چاپ کنید. ژورنال های ISI هر ساله توسط موسسه تامسون رویترز منتشر می شوند و بهترین روش برای تشخیص ISI بودن یک ژورنال مراجعه به سایت تامسون رویترز است.
  • بعد از مقالات ژورنالی، مقالات کنفرانسی هستند که ممکن است اعتبار ژورنال های ISI را نداشته باشند.
  • بعد از مقالات ژورنالی و کنفرانسی، مقالات ورک شاپی یا Short paper یا abstract paper قرار دارند که اعتبار کمتری نسبت به مقالات دیگر دارند.

پس از مطالعه این مطلب که راجع به Peer-reviewed papers ارائه شد، اگر سوالات دیگری درباره انواع مقالات و اعتبار آن ها دارید می توانید از مشاوران ما در فرا اپلای راهنمایی دریافت کنید. برای ارتباط با مشاوران و رزرو وقت مشاوره می توانید بر روی لینک کلیک کنید. همچنین در صورت تمایل به ثبت نام دوره کار آموزی مقاله نویسی می توانید بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

یه سوال مهم؟!

مقاله ام را به ژورنال بفرستم یا کنفرانس ؟

مقاله نویسی

چاپ مقاله در ژورنال یا ارسال آن به کنفرانس ها یکی از سوالاتی است که برای بسیاری از دانشجویان مطرح می شود. اینکه اعتبار کدام یک نسبت به دیگری بیشتر می باشد و چاپ مقاله در کدام یک امتیاز بیشتری دارد؟

از موارد تاثیر گذار اپلای مخصوصا برای مقطع دکتری تخصصی، ارائه مقاله است و اکثر دانشگاه ها دانشجویان دارای مقاله را در اولویت پذیرش قرار می دهند. ضمن اینکه با ارائه مقاله شانس بهره مندی از بورسیه های تحصیلی بیشتر است.

فاکتور های مهمی وجود دارد که باعث می شود در نهایت شما تصمیم بگیرید مقاله خودتان را به ژورنال سابمیت کنید یا کنفرانس.

 در ادامه به بررسی این فاکتور ها می پردازیم:

زمان بررسی مقاله

کنفرانس ها معمولا ددلاین مشخصی برای سابمیت کردن مقاله ها دارند و بعد از آن ددلاین، امکان بررسی کردن مقالات وجود ندارد اما ژورنال ها ددلاین مشخصی ندارند و هر زمانی که مقاله شما آماده شد می توانید برای ژورنال ارسال کنید. (البته به جزء Special Issue که ددلاین مشخصی دارند.)

زمان اعلام نتیجه مقاله

کنفرانس ها زمان مشخصی برای پاسخگویی به مقاله ارسالی شما دارند که به آن Notification Date گفته می شود اما پاسخگویی ژورنال ها ممکن است زمان طولانی تری طول بکشد؛ بنابراین اگر عجله دارید و می خواهید زود تر جواب مقاله تان آماده شود، کنفرانس ها گزینه بهتری هستند.

تعداد صفحات

معمولا تعداد صفحات مقاله برای کنفرانس ها به نسبت ژورنال ها محدود تر است. مثلا اگر مقاله شما ۶ تا ۸ صفحه است، کنفرانس و اگر مقاله شما بیشتر از ۱۰ صفحه می باشد، ژورنال انتخاب بهتری است.

هزینه

هزینه سابمیت مقاله در اغلب ژورنال ها رایگان است و تنها ژورنال های Open Access هزینه سابمیت دارند در صورتی که هزینه سابمیت مقاله در کنفرانس ها بین 400 تا 800 دلار می باشد.

شرکت در کنفرانس ها

برای مقالات کنفرانسی نیاز است که حداقل یکی از نویسندگان مقاله به صورت شفاهی یا پوستر مقاله خود را ارائه کند اما در مقالات ژورنالی نیازی به ارائه حضوری نیست. برای شرکت در کنفرانس های بین المللی، هزینه سفر و ویزا نیز نیاز است. البته نکته مهم اینجاست که اکثر کنفرانس ها با گفتن این موضوع که دانشجوی مقیم ایران هستید و به خاطر شرایط تحریم امکان سفر ندارید با شما همکاری می کنند و بدون حضور فیزیکی مقاله شما را چاپ می کنند.

تغییر و اصلاح

در کنفرانس ها و به خصوص کنفرانس های Top معمولا در صورتی که مقاله شما کیفیت مورد نظر کنفرانس را نداشته باشد، مستقیم رد می شود و فرصتی برای تغییر و اصلاح آن ندارید اما در ژورنال ها چون امکان چند بار تصحیح و اصلاح وجود دارد، شانس شما برای تغییر مقاله و گرفتن پذیرش , چاپ در ژورنال وجود دارد.

اعتبار

اغلب ژورنال ها به خصوص ژورنال های ISI اعتبار بالاتری نسبت به کنفرانس ها دارند اما برخی کنفرانس ها به ویژه در رشته برق و کامپیوتر، می توانند اعتبار برابری با ژورنال های معتبر ISI داشته باشند.

توسعه مقاله

اگر مقاله شما حاصل توسعه مقاله ای باشد که در کنفرانس چاپ شده و میزان توسعه آن ۴۰ درصد یا بیشتر باشد، انتخاب بهتری است، زیرا کنفرانس ها به دنبال مقالات کاملا جدید هستند؛ اما ژورنال ها با تغییر حدود ۴۰ درصد مقاله کنفرانسی شما آن را می پذیرند. فقط باید در کاور لتر قید کنید این مقاله نسخه توسعه یافته کدام مقاله است و در کدام کنفرانس چاپ شده است.

پس از مطالعه این مطلب، در صورتی که قصد مهاجرت تحصیلی دارید، می توانید سوالات خود را در خصوص نحوه اپلای، نحوه ارسال مدارک، نحوه دریافت ویزای تحصیلی و… از مشاوران مجرب ما در فرا اپلای بپرسید. برای ارتباط با مشاوران و رزرو وقت مشاوره بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

معیار های مهم انتخاب ژورنال برای چاپ مقاله

  • مرتبط بودن موضوع مقاله و ژورنال

حتما در قسمت اهداف و حیطه کاری (Aims & Scope) رویکرد و حوزه علمی و کاری ژورنال را چک کنید یا مقالات مرتبط با حوزه کاری خود را در سال های گذشته چک کنید. در صورت عدم ارتباط موضوع مقاله و ژورنال (Out of Scope)، مقاله بدون داوری رد می شود.

  • ISI بودن ژورنال

ژورنال های ISI هر سال توسط موسسه تامسون رویترز منتشر می شود. بهترین روش برای تشخصی ژورنال های ISI مراجعه به سایت تامسون رویترز است.

  • رتبه بندی ژورنال

حرف Q در رتبه بندی ژورنال ها از کلمه Quartile به معنای چارک، برای بیان جایگاه ژورنال در میان مجلات تخصصی است. رتبه بندی Q1 تا Q4 به ترتیب زیر در ارزیابی مجلات در Category شان استفاده می شود:

Q1: ژورنال عضو 25 درصد نخست یک دسته است.

Q2: ژورنال عضو 25 تا 50 درصد میانی یک دسته است.

Q3: ژورنال عضو 50 تا 70 درصد میانی رو به پایین یک دسته است.

Q4: ژورنال عضو 25 درصد آخر یک دسته است.

 

  • ضریب تاثیر ژورنال (Impact Factor)

به این معنی است که آن ژورنال، چه میزان در دنیای آکادمیک نفوذ داشته و توسط سایر محققین به آن ارجاع شده است؛ این یکی از نشانه های اعتبار یک ژورنال است.

  • هزینه انتشار

اگر بخواهید مقاله را به صورت رایگان در اختیار همگان قرار دهید (Open access)، هزینه انتشار (Publication Fee) را خود نویسندگان مقاله پس از داوری و پذیرش مقاله باید پرداخت کنند که مبلغ آن برای ژورنال های مختلف بین هزار تا چند هزار دلار متفاوت است. در اروپا این هزینه معمولا توسط دانشگاهی که نویسندگان در آن فعال هستند، پرداخت می شود، اما در ایران نه باید توسط خود نویسندگان پرداخت شود.

  • معیار های مهم دیگر

سوابق ژورنال
شورای سردبیری (Editorial Board)
انعکاس محتوا در پایگاه های اطلاعاتی (Journal Database)

ایمپکت فاکتور (Impact Factor) چیست؟

ایمپکت فاکتور یک ژورنال، عددی است که معیاری از میانگین رفرنس ها (Citation) به مقالات منتشر شده در آن ژورنال می باشد.

روش محاسبه ایمپکت فاکتور:

تعداد کل رفرنس ها به کل مقالات یک مجله در یک دوره زمانی مشخص محاسبه می گردد. این عدد بر تعداد کل مقالات چاپ شده در این مجله در دوره یک ساله، دو ساله یا چهار ساله تقسیم می شود و عدد حاصل را ایمپکت فاکتور یا ضریب تاثیر (IF) مجله می نامند.

ایمپکت فاکتور نشان می دهد که به طور متوسط به مقالات منتشر شده در آن ژورنال چقدر رفرنس داده شده است. برای مقایسه ارزش و اعتبار ژورنال های ISI مختلف در یک زمینه می توان ایمکپت فاکتور آن ها را با هم مقایسه کرد و معمولا ژورنالی که ایمپکت فاکتور بالاتری دارد، اعتبار بالاتری هم دارد.

این شاخص معمولا مختص مجلاتی( ژورنال های ISI) است که مقالات معتبر علمی را در زمینه های گوناگون انتشار می دهند. علاوه بر ایمپکت فاکتور، سطح ژورنال (Q1, Q2, Q3, Q4) هم معیار مهمی برای ارزیابی و اعتبار سنجی ژورنال ها هست.

ایمپکت فاکتور چند خوبه؟
بازه ایمپکت فاکتور ها در حوزه های کاری مختلف متفاوت است. مثلا ایمپکت فاکتور ژورنال های حوزه های هوش مصنوعی یا علم داده که امروزه از نظر تحقیقاتی بسیار مطرح هستند ممکن است به 20 هم برسد، اما در رشته های دیگر مهندسی مثل عمران ممکن است نهایتا 5 یا 6 باشد.

چگونه ایمپکت فاکتور یک مجله را بیابیم؟

  • مشاهده از طریق صفحه اصلی ژورنال ISI
  •  سایت www.scimagojr.com
  •  سایت  www.citefactor.org
  •  سایت www.bioxbio.com

پس از مطالعه این مطلب اگر سوالات دیگری دارید، می توانید از مشاوران ما در فرا اپلای راهنمایی دریافت کنید. برای ارتباط با مشاوران و رزرو وقت مشاوره می توانید بر روی لینک کلیک کنید. همچنین در صورت تمایل به ثبت نام دوره کار آموزی مقاله نویسی می توانید بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

مقاله نویسی

دلایل رد مقاله در ژورنال ها و کنفرانس ها

شاید شما هم با این مشکل برخورد کرده باشید که با زحمت و دردسر زیاد و بعد از چند ماه مطالعه و بررسی و پژوهش، مقاله ای را آماده می کنید اما بعد از فرستادن مقاله با این جمله نا امید کننده مواجه می شوید “مقاله شما پذیرفته نشد” و برای شما سوال ایجاد شود که چرا مقاله من رد شد؟ در ادامه این مطلب اصلی ترین دلایل رد مقاله را بررسی می کنیم و شما با رعایت یکسری نکات می توانید مقاله بدون ایراد تهیه کرده و به چاپ برسانید. در ادامه با ما همراه باشید.

مهم ترین دلایل رد مقاله:

دلایل نگارشی

نگارش غیر قابل درک که می تواند به دلیل ضعف زبان انگلیسی و استفاده بیش از حد از اصطلاحات ثقیل و یا ضعف آکادمیک رایتینگ دانشجو باشد، از دلایل رد مقاله است.

دلایل فنی

اگر یافته ها و نتایج مقاله برای ژورنال یا کنفرانس ارزشمند نباشد و این نتایج ارزش علمی کافی نداشته باشد، مقاله رد می شود. همچنین اگر مقاله ای نتواند فرضیه واضح ایجاد کند یا بر روی فرضیه ای کار کند که قبلا بررسی و ایجاد شده است و یا اگر داده های جمع آوری شده در طول تحقیق برای رسیدن به نتیجه ای که در مقاله پیشنهاد شده کافی نباشد و داده های مقاله نتواند فرضیه را پشتیبانی کند، مقاله شما رد خواهد شد.

تحلیل ضعیف، روش تحقیق اشتباه و نتایج غیر قطعی از دیگر دلایل فنی رد مقاله هستند. کمبود اطلاعات لازم در بخش‌ های مختلف یا عدم ذکر برخی از عناصر مهم اثر مانند کلمات کلیدی، نمودار ها و جداول هم می‌ تواند از دلایل رد مقاله باشد و مقاله‌ تان را از بخش داوری خارج کند و باعث ریجکت‌ شدن آن شود. پس ساختار مقاله را رعایت کنید و تمام بخش‌ های آن را کامل و صحیح در مقاله قرار دهید.

سرقت ادبی و ارسال همزمان مقاله به چند ژورنال و کنفرانس

ژورنال ها و کنفرانس ها، مقاله ای را که به طور همزمان در حال بررسی در ژورنال یا کنفرانس دیگری است را بررسی نمی کنند و این کار می تواند باعث قرار دادن شما در لیست سیاه آن کنفرانس یا ژورنال نیز شود. همچنین سرقت ادبی مستقیم و حتی سرقت ادبی از خود از انواع سرقت ادبی است که موجب رد مقاله شما خواهد شد.

دور بودن مقاله از موضوع مجله

زمینه پژوهشی مجله ها را بشناسید و مقاله خود را به ژورنالی بفرستید که از نظر موضوعی مرتبط هستند. اگر زمینه کاری پژوهش‌ تان ارتباطی با محتوای مورد پسند و مورد قبول یک ژورنال نداشته باشد، در همان اولین گام بررسی اثر از سوی سر دبیر، مقاله‌ تان رد خواهد شد.

در فرا اپلای دوره کارآموزی مقاله نویسی به صورت خصوصی و آنلاین طی جلسات متناوب زیر نظر دکتر حمیدرضا فراگردی برگزار می شود. در این دوره ایشان به عنوان استاد راهنما و مشاور در کنار شما هستند و تمامی نکات لازم برای نوشتن صفر تا صد یک مقاله را آموزش می دهند. در پایان دوره کارآموزی مقاله نویسی، در صورت انجام صحیح و به موقع تسک ها، موفق به تهیه پیش نویس اولیه از مقاله خود می شوید.

لازم به ذکر است در صورتی که خروجی این دوره با انجام تسک های محوله به یک مقاله خوب منجر شود، دانشجو می تواند نام دکتر فرا گردی را برای افزایش اعتبار مقاله تان در مقاله خود درج نماید. برای رزرو وقت مشاوره یا ثبت نام دوره کار آموزی مقاله نویسی بر روی لینک ها کلیک کنید.

مطالب مربوط به مقاله نویسی تخصصی