مقاله نویسی کامپیوتر
دنیای کامپیوتر امروزه رشد قابل توجهی دارد و به دنبال رشد این حوزه، مشاغل زیادی در تمام بخش های آن ایجاد شده است و علاوه بر این، مشاغل حوزه کامپیوتر و IT در کنار مشاغلی همچون پزشکی، دندانپزشکی و مدیریت سازمان، جزو پر درآمدترین مشاغل در دنیا هستند. تمام این مزایا، باعث تقاضای زیاد برای تحصیل رشته مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور شده است اما برای اخذ پذیرش تحصیلی فاکتورهای مهمی هستند که از جمله آنها داشتن مقاله است. مقاله نویسی کامپیوتر از الزامات اپلای موفق مخصوصا برای دکتری تخصصی است و دانشگاه ها تمایل به پذیرش دانشجویانی دارند که سوابق تحقیقاتی و پژوهشی دارند. در ادامه این مطلب از سایت فرا اپلای همراه ما باشید تا توضیحات بیشتری از مقاله نویسی کامپیوتر به شما عزیزان ارائه شود.
تاثیر مقاله نویسی کامپیوتر برای اپلای در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
برای اپلای کامپیوتر در مقطع کارشناسی عدم ارائه مقاله نقطه ضعفی برای شما نخواهد بود و برای پذیرش تحصیلی در این مقطع همین که نمره زبان بالایی داشته باشید و سوابق تحصیلی و ریز نمرات دوران دبیرستان شما در حد خوب باشد، می توانید پذیرش بگیرید.
همچنین برای دوره کارشناسی ارشد نیز دانشگاه ها انتظار ارائه مقاله ندارند ولی اگر می خواهید در میان تعداد زیادی از درخواست ها شانس شما بالاتر باشد و همچنین شانس بهره مندی از بورسیه های تحصیلی این مقطع را داشته باشید، پیشنهاد می شود که برای آماده سازی و چاپ مقاله خود در ژورنال یا کنفرانسی معتبر وقت بگذارید.
تاثیر مقاله نویسی کامپیوتر برای اپلای در دوره دکتری
در مقطع دکتری تخصصی مقاله نویسی کامپیوتر بسیار مهم است زیرا رقابت برای اخذ پذیرش تحصیلی در دوره دکتری تخصصی بسیار زیاد است و از طرفی دانشگاه ها به دنبال جذب دانشجویانی با سوابق پژوهشی و تحقیقاتی هستند. بورسیه های تحصیلی بسیاری که عمدتا فول فاند هم هستند در مقطع دکتری تخصصی ارائه می شوند که اکثر آنها دانشجویان دارای مقاله را مورد هدف قرار می دهند. پس اگر می خواهید برای دکتری اپلای کنید و فول فاند بگیرید، داشتن مقاله بسیار کمک کننده خواهد بود و راحت تر می توانید پذیرش شوید.
معیارهای مهم انتخاب ژورنال برای چاپ مقاله
اولین کاری که لازم است بعد از آماده شدن مقاله انجام دهیم، انتخاب یک مجله مناسب است اما یک ژورنال یا مجله باید چه معیارهایی داشته باشد که برای چاپ مقاله به آن اطمینان کنیم ؟
- مرتبط بودن موضوع مقاله و ژورنال
حتما در بخش اهداف و حیطه کاری ژورنال، رویکرد و حوزه کاری ژورنال را کنترل کنید و یا مقالات مرتبط با حوزه کاری خود را در سال های گذشته چک کنید. در صورت عدم ارتباط موضوع مقاله و ژورنال، مقاله بدون داوری رد می شود.
- اهمیت ISI بودن ژورنال برای مقاله نویسی کامپیوتر
ژورنال های ISI هر ساله توسط موسسه تامسون رویترز منتشر می شوند و شما می توانید با مراجعه با سایت تامسون رویترز از ISI بودن ژورنالی که انتخاب کرده اید اطمینان حاصل کنید.
- رتبه بندی ژورنال
حرف Q در رتبه بندی ژورنال ها از کلمه Quartile به معنای چارک، نشان دهنده جایگاه ژورنال در میان مجلات تخصصی است که ژورنال های Q1 و Q2 به ترتیب جزو 25 درصد و 50 درصد اول در میان ژورنال ها هستند و ژورنال های Q4 جزو 25 درصد آخرین روبه پایین هستند.
- اهمیت ضریب تاثیر ژورنال برای مقاله نویسی کامپیوتر
به این معنا است که آن ژورنال چه میزان در دنیای آکادمیک نفوذ دارد و توسط سایر محققین به آن ارجاع داده شده است.
دلایل رد مقاله
ممکن است شما هم با این مشکل مواجه شوید که بعد از چند ماه مطالعه و بررسی و پژوهش، مقاله ای را آماده کنید اما بعد از فرستادن مقاله، مقاله شما رد شود. دلایل مختلفی ممکن است باعث رد شدن مقاله شوند که در ادامه چند مورد از آنها را ذکر می کنیم :
- دلایل نگارشی
نگارش غیر قابل درک که ممکن است به دلیل ضعف زبان انگلیسی باشد و یا استفاده بیش از اندازه از اصطلاحات ثقیل و یا ضعف آکادمیک رایتینگ دانشجو باعث رد شدن مقاله می شوند.
- دلایل فنی
اگر یافته ها و نتایج مقاله برای ژورنال ارزشمند نباشند و اگر مقاله ای نتواند فرضیه ای واضح ایجاد کند یا بر روی فرضیه ای تکراری که قبلا بررسی و ایجاد شده است کار کند، مقاله رد می شود.
- عدم ارتباط موضوع مقاله با ژورنال یا کنفرانس انتخابی
بالاتر نیز توضیح داده شد اگر موضوع مقاله شما با حوزه پژوهشی ژورنال یا کنفرانس مرتبط نباشد، بدون داوری رد خواهد شد.
- سرقت ادبی
ژورنال ها و کنفرانس ها مقاله ای که به طور همزمان در حال بررسی در ژورنال یا کنفرانس دیگری است را رد می کنند و ممکن است مقاله شما در لیست سیاه ژورنال نیز قرار بگیرد.
یه سوال مهم؟!
برای چاپ مقاله ژورنال بهتر است یا کنفرانس؟
چاپ مقاله در ژورنال یا ارسال آن به کنفرانس ها یکی از سوالاتی است که برای بسیاری از دانشجویان در مقاله نویسی کامپیوتر مطرح می شود اینکه اعتبار کدام یک بیشتر است و چاپ مقاله در کدام یک امتیاز بیشتری دارد.
فاکتورهای مختلفی باعث می شوند که شما در نهایت تصمیم بگیرید مقاله خود را در ژورنال منتشر کنید یا برای کنفرانس بفرستید.
- کنفرانس ها معمولا زمانبندی مشخصی برای منتشر کردن مقالات دارند و بعد از ددلاینی که تعیین کرده اند، دیگر امکان بررسی مقاله وجود ندارد ولی ژورنال ها ددلاین مشخصی ندارند و هر زمان که مقاله شما آماده شد می توانید برای ژورنال ارسال کنید البته به جزء Special Issue که ددلاین دارند.
- کنفرانس ها زمان مشخصی برای پاسخگویی به مقاله ارسالی شما دارند اما پاسخگویی ژورنال ها ممکن است زمان طولانی تری طول بکشد و اگر عجله دارید و می خواهید زودتر مقاله تان چاپ شود، کنفرانس ها گزینه بهتری هستند.
- برای مقاله نویسی کامپیوتر، هزینه بررسی مقاله در اکثر ژورنال ها رایگان است و تنها بعضی ژورنال ها هزینه می گیرند در حالی که برای بررسی مقاله در کنفرانس ها بین ۴۰۰ الی ۸۰۰ دلار هزینه دریافت می شود.
- تعداد صفحات مقاله برای کنفرانس ها به نسبت ژورنال ها محدودتر است و اگر مقاله شما ۶ تا ۸ صفحه است، کنفرانس، ولی اگر تعداد صفحات مقاله تان بیشتر از ۱۰ صفحه است، ژورنال را انتخاب کنید.
- اغلب ژورنال ها به ویژه ژورنال های ISI اعتبار بالاتری نسبت به کنفرانس ها دارند اما برخی کنفرانس ها مخصوصا در رشته برق و کامپیوتر، می توانند اعتبار برابری با ژورنال های ISI داشته باشند.
دوره کارآموزی مقاله نویسی کامپیوتر در فرا اپلای
کلاس های آنلاین مقاله نویسی کامپیوتر در فرا اپلای برگزار می شوند، در این دوره ها به طور کامل در مورد اینکه چطور مقاله بنویسید و چگونه ایده های پایان نامه خود را به مقاله تبدیل کنید، صحبت می شود و اگر دانشجوی مستعدی باشید، با دکتر حمیدرضا فراگردی در ارتباط مستقیم خواهید بود و تمام موارد را در کنار همدیگر انجام می دهید تا اینکه مطمئن شوید یک مقاله خوب ISI یا کنفرانس خیلی معروف داشته باشید و بتوانید بورسیه تحصیلی بگیرید.
در این دوره تیم مقاله نویسی کامپیوتر در کنار شما هستند و تمامی نکات لازم برای نوشتن صفر تا صد یک مقاله را آموزش می دهند. در پایان دوره کارآموزی مقاله نویسی، در صورت انجام صحیح و به موقع تسک ها، موفق به تهیه پیش نویس اولیه از مقاله خود می شوید. برای رزرو وقت مشاوره یا ثبت نام دوره کار آموزی مقاله نویسی بر روی لینک ها کلیک کنید.