اپلای مهندسی عمران | مهاجرت تحصیلی عمران | بورسیه تحصیلی عمران

آموزش تخصصی هوش مصنوعی و برنامه نویسی

لوگو فرااپلای

اپلای مهندسی عمران

اپلای مهندسی عمران

بسیاری از برترین دانشکده های مهندسی جهان در کشور هایی مانند کشور کانادا، کشور سوئد، کشور آلمان و… قرار دارند که رشته مهندسی عمران را ارائه می کنند، اما انتخاب رشته مهندسی عمران و دانشگاهی مناسب با این رشته، می تواند دشوار باشد و با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی، آینده شغلی و جایگاهی که می خواهید در آن تخصص داشته باشید، درک اینکه کدام دانشگاه در کدام کشور برای ادامه تحصیل شما بهترین است، بسیار مهم خواهد بود. برای اپلای مهندسی عمران باید مراحل مختلفی را طی کنید، از تهیه رزومه اپلای و انگیزه نامه گرفته تا اخذ تاییدیه دانشگاه، دریافت ویزای تحصیلی و….

در تمام مراحل مهاجرت تحصیلی رشته عمران، قطعا به کمک افراد مجرب و کسانی که قبلا این راه را طی کرده اند، نیاز خواهید داشت تا بتوانید با قوی تر کردن رزومه خود و همچنین اطلاع از شرایط دانشگاه ها مثل بورسیه تحصیلی، شرط معدل، نمره زبان و… وارد بهترین دانشگاه در حوزه رشته تخصصی خود شوید.

بسیاری از دانشجویانی که می خواهند برای مهاجرت تحصیلی رشته عمران اقدام کنند، به دنبال بهره مندی از بورسیه تحصیلی هستند تا از این طریق هزینه های تحصیل خود را تامین کنند. خوشبختانه تعداد زیادی فرصت بورسیه تحصیلی عمران برای کمک به دانشجویان بین المللی این رشته وجود دارد که هزینه مورد نیاز خود را برای پرداخت شهریه دانشگاه، پیدا کنند. بورسیه تحصیلی عمران توسط شرکت ها و انجمن های حرفه ای، دولت ها و یا دانشگاه هایی با بخش های گسترده مهندسی عمران پشتیبانی می شوند که جزئیات بیشتر آن را در ادامه بررسی خواهیم کرد. ضمن اینکه شرایط اپلای مهندسی عمران نیز در ادامه این مطلب بررسی خواهد شد.

مهاجرت تحصیلی عمران

مهندسان به یکی از بزرگ ترین حرفه های جهان تعلق دارند و تقریبا مسئول تمام چیز هایی هستند که هر روز با آن ها سر و کار داریم، از فعالیت های اوقات فراغت گرفته تا درمان پزشکی، ارتباطات سیار، سیستم های حمل نقل و… همگی به لطف وجود متخصصان و مهندسان هستند. رشته مهندسی عمران نیز یک رشته مهندسی حرفه ای است که با طراحی، ساخت و نگهداری محیط فیزیکی و طبیعی از جمله کارهایی مانند ساخت پل ها، جاده ها، کانال ها، سدها، ساختمان ها و… در ارتباط است.

رشته مهندسی عمران شامل چند زیر شاخه از جمله مهندسی محیط زیست، مهندسی ژئوتکنیک، مهندسی سازه، مهندسی حمل و نقل، مهندسی شهری، مهندسی منابع آب، مهندسی مواد، مهندسی ساحل، نقشه برداری و مهندسی ساخت و ساز است که تحصیل در این گرایش ها عمدتا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است.

رشد جمعیت، تغییرات آب و هوایی، زیر ساخت های فرسوده و… از چالش های بزرگی هستند که مهندسان عمران امروزی با آن ها روبرو هستند و به عنوان یک مهندس عمران وظایف ایجاد شهر های هوشمند و آینده ای پایدار، نگهداری و مدیریت زیر ساخت های بزرگ، مقیاسی را که همه ما به آن وابسته هستیم، عهده دار هستند. مهندسان عمران سیستم های حمل و نقل، موانع سیل، گیاهان احیای آب و سیستم های آبیاری را طراحی و می سازند و دانشجویانی که در رشته مهندسی عمران به دنبال مدرک هستند، پس از فارغ التحصیلی با لیست گسترده ای از فرصت های شغلی روبرو خواهند بود.

مهاجرت تحصیلی عمران در میان رشته های فنی مهندسی بسیار پر طرفدار است و خوشبختانه تعداد زیادی از دانشگاه های برتر مهندسی، این رشته را نیز ارائه می کنند. مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین دکتری ارائه می شود که بیشترین تعداد متقاضیان را مقطع کارشناسی ارشد دارد.

هزینه اپلای مهندسی عمران شامل هزینه هایی مانند شرکت در آزمون زبان، ترجمه مدارک، اپلیکیشن فی، درخواست ویزا، شهریه دانشگاه، تمکن مالی و سایر هزینه هایی است که باید برای مهاجرت تحصیلی در نظر گرفته شود. هزینه کلی اپلای بسنگی به مواردی همچون کشور انتخابی، نوع دانشگاه، بهره مندی یا عدم بهره مندی از بورسیه، مقطع تحصیلی و… دارد و برای هر فرد با توجه به شرایطی که دارد، این هزینه ها متغیر خواهند بود.

شرایط اپلای مهندسی عمران

شما برای اپلای مهندسی عمران باید از شرایط آن اطلاع داشته باشید و پیش از درخواست این شرایط را مهیا کنید. از تهیه و جمع آوری مدارکی همچون انگیزه نامه و توصیه نامه گرفته تا شرکت در آزمون زبان معتبر و انتشار مقاله در ژورنال ها و کنفرانس ها، همگی مرحله ای از پروسه اپلای مهندسی عمران به شمار می روند.

زبان تحصیل در برخی دانشگاه های ارائه دهنده، زبان انگلیسی است و دانشجو باید مدرک زبان آیلتس یا تافل با نمره مد نظر دانشگاه ارائه نماید. اگر هم زبان تدریس رشته در دانشگاه انگلیسی نباشد، دانشجو ملزم به ارائه مدرک زبان آن کشور و یا گذراندن دوره زبان است تا صلاحیت لازم برای ورود به دانشگاه و تحصیل به زبان غیر انگلیسی را داشته باشد. البته بهتر است بدانید که در اکثر دانشگاه های خارج از کشور، مقطع لیسانس به زبان رسمی آن کشور تدریس می شود و کمتر برنامه لیسانسی را می توانید پیدا کنید که زبان تحصیل آن انگلیسی باشد اما در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانید برنامه های به زبان انگلیسی را نیز پیدا کنید.

به جز مدرک زبان که برای اپلای مهندسی عمران در هر دانشگاهی نیاز خواهید داشت، سایر مدارک نیز شامل توصیه نامه (حداقل از دو استاد)، انگیزه نامه، رزومه، ویزای تحصیلی و… هستند. شما باید آخرین تاریخی که دانشگاه ها برای ثبت درخواست پذیرش در نظر گرفته اند را از طریق سایت دانشگاه مربوطه بررسی کنید و فقط در تاریخی که دانشگاه اعلام کرده است، مدارک خود را ارسال نمایید. پس از ارسال مدارک شامل ریز نمرات مقطع قبلی، مدرک مقطع قبلی، مدرک زبان، توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه و… دانشگاه درخواست شما را بررسی می کند و نتایج را اعلام می نماید. اگر با درخواست شما موافقت شده باشد، باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

اپلای مهندسی عمران

یه سوال مهم؟!

بهترین دانشگاه ها برای اپلای مهندسی عمران

تحصیل اپلای مهندسی عمران

رشته مهندسی عمران را تعداد زیادی از دانشگاه های معتبر جهان ارائه می کنند که شرایط هر یک از این دانشگاه ها برای پذیرش دانشجو متفاوت است. تعدادی از این دانشگاه به شرح زیر هستند:

کشور سوئد

کشور کانادا

  • دانشگاه بریتیش کلمبیا
  • دانشگاه واترلو
  • دانشگاه مک گیل
  • دانشگاه تورنتو

کشور آلمان

  • موسسه فناوری کارلسروهه
  • موسسه فناوری برلین
  • دانشگاه فنی درسدن
  • دانشگاه صنعتی دارمشتات
  • دانشگاه اشتوتگارت
  • دانشگاه روهر بوخوم
  • دانشگاه فنی براونشوایگ
  • دانشگاه دویسبورگ-اسن

کشور فنلاند

  • دانشگاه آلتو
  • دانشگاه تامپره
  • دانشگاه صنعتی لاپنرانتا
  • دانشگاه اولو
  • دانشگاه هلسینکی

کشور دانمارک

  • دانشگاه آلبورگ
  • دانشگاه فنی دانمارک
  • دانشگاه جنوب دانمارک
  • دانشگاه آرهوس
  • دانشگاه کپنهاگ

کشور ایتالیا

به طور کلی رزومه اپلای شما باید بر پایه گواهی ها و یا تاییدیه ها نوشته شود و بر تجربه علمی و حرفه ای شما تمرکز داشته باشد. صرفا یک رزومه طولانی نه تنها کمکی به اخذ پذیرش شما نمی کند بلکه ممکن است در معرفی شما ابهام ایجاد کند. به همین دلیل یک CV کوتاه، مختصر اما مفید و جامع می تواند قدم محکمی برای معرفی و اخذ پذیرش تحصیلی شما باشد.

بورسیه تحصیلی عمران در خارج از کشور

بورسیه تحصیلی یا کمک هزینه دانشجویی از راه های مختلفی تامین می شود که می توان از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، موسسات مالی، سرمایه گذاران و… در اختیار دانشجویان بین المللی واجد شرایط قرار بگیرد. بورسیه های تحصیلی شرایط متفاوتی دارند ولی معمولا دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری و همچنین دانشجویانی که سوابق علمی و توانمندی مالی کمتری دارند، در اولویت هستند.

بنابراین اگر می خواهید وارد دوره کارشناسی شوید، شانس کمتری برای بهره مندی از بورسیه تحصیلی دارید ضمن اینکه شرط تداوم بورسیه در طول سال های تحصیل در یک دانشگاه، کسب نمرات و معدل بالا در هر ترم است.

شما می توانید از طریق سایت هایی همچون scholarshipportal.com و… از انواع فرصت های بورسیه تحصیلی عمران مطلع شوید. همچنین در سایت دانشگاه ها نیز شرایط بهره مندی از بورسیه های تحصیلی قید شده است.

انواع بورسیه تحصیلی عمران

از مهم ترین مواردی که در زمان تصمیم به مهاجرت تحصیلی باید به آن توجه داشته باشید، شهریه دانشگاه است. در برخی از کشور های اروپایی مثل کشور سوئد، سوئیس و… هزینه تحصیل در دانشگاه ها زیاد است و باید بودجه کافی داشته باشید ضمن اینکه اکثر دانشگاه ها از شما مدرکی دال بر اثبات توانمندی مالی برای پرداخت شهریه می خواهند که باید در ابتدای پذیرش در دانشگاه ارائه دهید.

اما با بهره مندی از انواع بورسیه تحصیلی که توسط دولت ها، دانشگاه ها، شرکت ها و موسسات مختلف ارائه می شوند، می توانید بخش زیادی از هزینه های تحصیل خود را پوشش دهید و یا با گرفتن بورس تحصیلی فول فاند، کل هزینه تحصیل خود را تامین نمایید.

بورسیه های تحصیلی انواع مختلفی دارند، برخی از آن بر اساس سوابق تحصیلی برجسته اعطاء می شوند و فقط دانشجویانی که معدل و نمرات خوبی در مقاطع قبلی داشته اند می توانند برای بورسیه شایستگی سوابق تحصیلی درخواست دهند. برخی از بورسیه ها قشر خاصی از دانشجویان مثلا دانشجویان خانم یا دانشجویان کشور های در حال توسعه را مورد هدف قرار داده اند که هدف از اعطای این نوع بورسیه ها، تشویق دانشجویان به تحصیل بدون دغدغه مالی است.

همچنین بعضی دیگر از بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان با درآمد کم و توانمندی مالی پایین در نظر گرفته شده است و یکسری از بورسیه ها نیز هستند که به تمام دانشجویان بین المللی اختصاص داده می شود.

شما می توانید به روش های متفاوتی به دنبال فرصت های بورسیه تحصیلی عمران باشید. از جمله مراجعه به سایت دانشگاه ها که بورسیه های تحصیلی ارائه شده در دانشگاه خود را همراه با شرایطی که مد نظر است و همچنین آخرین مهلت ارسال درخواست، درج کرده اند.

تماس با دفتر کمک های مالی دانشگاهی که قصد تحصیل در آنجا را دارید نیز می تواند به شما کمک کند تا درباره بورسیه های تحصیلی ارائه شده در آن دانشگاه بیشتر اطلاعات کسب کنید. ضمن اینکه در بعضی سایت های معتبر مثل سایت InternationalScholarships.com فرصت های بورسیه تحصیلی دانشگاه ها در کشور های مختلف اعلام می شود.

زمان اقدام به دریافت بورسیه تحصیلی

مهم است که در زمان یافتن فرصت های بورسیه تحصیلی عمران، به ددلاین آن ها نیز توجه داشته باشید و حتما تا قبل از اتمام مهلت در نظر گرفته شده، درخواست خود را ثبت کنید. مهلت هر بورسیه بستگی به تاریخ شروع سال تحصیلی در دانشگاه ها و کشورهای مختلف دارد. معمولا برای بورسیه های تحصیلی ترم پاییز تا اواخر تابستان فرصت وجود دارد و برای بورسیه های ترم زمستان نیز تا اواخر پاییز مهلت داده می شود.

چگونه برای بورسیه تحصیلی عمران اقدام کنیم

هر بورسیه تحصیلی شرایط خاص خود را دارد و شما باید اطمینان پیدا کنید که واجد شرایط درخواست برای بورسیه هستید. بورسیه های تحصیلی ممکن است برای یک یا چند رشته خاص ارائه شوند و یا اینکه تمام رشته های تحصیلی را پوشش دهند یا اینکه فقط مختص به دانشجویان داخلی باشند. همچنین ممکن است بورسیه تحصیلی ارائه شده توسط دولت یک کشور یا یک شرکت و موسسه، برای تعدادی از دانشگاه ها ارائه شود و دانشگاهی که شما انتخاب کرده اید تحت پوشش بورسیه نباشد.

پس حتما قبل از درخواست و ارسال مدارک، مطمئن شوید که رشته تحصیلی شما مورد هدف بورسیه مد نظر می باشد و دانشگاهی که انتخاب می کنید تحت پوشش بورسیه باشد.

چگونه پول بورسیه را دریافت کنیم

نحوه دریافت پول بورسیه تحصیلی بستگی به نوع بورسیه دارد. ممکن است پول به صورت مستقیم به حساب دانشگاه واریز شود و سپس باقی مانده پول برای شما پرداخت شود و یا اینکه مستقیما برای شما چک ارسال شود.

الزامات بهره مندی از بورسیه تحصیلی عمران

حتما می دانید که بورسیه های تحصیلی بسیار رقابتی هستند و دانشجویان با شرایط بهتر، احتمال موافقت بیشتری با درخواست آن ها وجود دارد. داشتن چند فعالیت فوق برنامه ای، داشتن گواهی نامه های مختلف شرکت در دوره های معتبر مهندسی عمران، سوابق تحقیقاتی و پژوهشی برجسته، نمره زبان خوب، معدل بالا و در مجموع تمام این موارد در کنار هم به شما کمک می کنند رزومه بهتری داشته باشید و در نهایت بورسیه تحصیلی بگیرید و در شرایط بهتری درس بخوانید.

معرفی فرصت های بورسیه تحصیلی عمران

اپلای عمران

تعدادی از بورسیه های تحصیلی که شما به عنوان دانشجوی رشته مهندسی عمران می توانید از آن ها بهره مند شوید، در ادامه معرفی شده اند. این بورسیه ها برای سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۳ هستند و ممکن است در حال حاضر که شما این مقاله را مطالعه می کنید، تاریخ ارسال درخواست آن ها به پایان رسیده باشد.

برنامه بورسیه تحصیلی دانشجویان خارجی فولبرایت ایالات متحده آمریکا

  • فول فاند
  • ارائه شده توسط دانشگاه های آمریکا
  • برای برنامه های کارشناسی ارشد و دکتری
  • برای تمام رشته های تحصیلی از جمله رشته مهندسی عمران
  • برای دانشجویان بین المللی از ۱۵۵ کشور

جایزه آیلتس ۲۰۲۲

  • تامین مالی جزئی
  • به دانشگاه های سراسر جهان ارائه می شود
  • برای رشته های مقطع کارشناسی ارشد
  • برای تمام رشته های تحصیلی
  • برای تمام دانشجویان بین المللی
  • بین ۳۰۰۰ پوند تا ۱۰۰۰۰ پوند بر اساس شهریه دانشگاه
  • دارا بودن حداقل نمره کل ۶/۵ و حداقل نمره ۶/۵ در هر یک از چهار بخش آزمون آیلتس
  • فقط برای دوره های سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۳

بورسیه تحصیلی دولت هلند ۲۰۲۲

  • فول فاند
  • برای دانشگاه لیدن، دانشگاه اوترخت، دانشگاه گرونینگن، دانشگاه اراسموس روتردام، دانشگاه ماستریخت، دانشگاه وریج در آمستردام، دانشگاه رادبود نایمگن، دانشگاه تیلبورگ، دانشگاه دلفت فناوری، دانشگاه فناوری آیندهوون، دانشگاه توئنته و دانشگاه واگنینگن
  • برای مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی
  • برای تمام رشته های تحصیلی
  • برای تمام دانشجویان بین المللی

بورسیه تحصیلی ترکیه برای دانشجویان بین المللی

  • با بودجه کامل
  • ارائه شده توسط دانشگاه های ترکیه
  • برای تمام کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری
  • برای تمام رشته های تحصیلی
  • برای تمام دانشجویان بین المللی

مشاوران ما در مرکز مشاوره مشاوه اپلای با سال ها تجربه علمی و عملی در زمینه اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور، به شما در تمام زمینه های مهاجرت تحصیلی از جمله تهیه و ویرایش رزومه، تهیه انگیزه نامه، ارسال درخواست و مدارک به دانشگاه، شرایط بورسیه های تحصیلی و… کمک می کنند و علاوه بر این خدمات، حساب های کاربری اجتماعی مهم برای ارتباط با اساتید و دانشگاه های معتبر مانند لینکدین، ریسرچ گیت و گوگل اسکولار را ایجاد و ویرایش می نمایند.